ABBYY FLEXICAPTURE® ICR OCR VERİ YAKALAMA YAZILIMI

earsivdokumanyonetimi

ABBYY FlexiCapture® Yazılımı

İş ile ilgili belgeleriniz için ideal

ABBYY® Türlü çeşit belge ve dokümanlarınız için uygundur


Akıllı otomatik öğrenme teknolojisi

ABBYY® İnteraktif öğrenme teknolojisine sahiptir


Mobil Doküman Yakalama

ABBYY Flexicapture® Mobil ile belgeleriniz her an her yerde elinizin altında




ABBYY FlexiCapture® Size Neler Sağlar ?

ABBYY FlexiCapture® yüksek doğruluk ve ölçeklenebilir imajlama ve veri aktarımı konusunda otomatikleştirilmiş bir sistem sunar. Herhangi bir yapıdaki, herhangi bir dildeki dokümanı ulaşılabilir ve işinize hazır hale getirir.

ABBYY® Akıllı kendi kendine öğrenme ve tasnifleme sağlar. Hata yapmanızı minimuma indirir. ABBYY® Otomatikleştirilmiş belge tasnifi ve işleyişi özelliklerine sahiptir.


ABBYY Esnek ve size özel yapısıyla ABBYY FlexiCapture® tüm doküman yönetim senaryolarının üstesinden başarıyla gelir. ABBYY® Tüm iş akış yönetim sistemleri ve iş kurallarına göre işinize özel özelleştirilebilir yapı sağlar.


Belge Dijitalleştirme için uygun yöntemler tercih etmenize yardımcı oluyoruz.

Bilgi edinmek için Belge Dijitalleştirme Makalesini inceleyebilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

ABBYY® Hakkında

20 yılı aşkın bir süredir ABBYY®, otomatik metin tanıma, belge yakalama, analiz ve sınıflandırma için yazılım teknolojileri geliştirmektedir. Bu gelişimin en başarılı sonuçlarından biri olan ABBYY FlexiCapture® sistemi, kağıt bazlı işlemlerle ilgili zaman alan ve yoğun emek gerektiren işleri kolaylaştırmak için güçlü ve sezgisel araçlar sunar.

ABBYY FlexiCapture®'ı pazardaki diğer belge yakalama yazılımlarından üstün kılan özellikler, teknolojimizin olağanüstü esnekliği, üstün doğruluğu ve şeffaflığı - yazılımın gelişimini sağlayan üç niteliktir. Bu genel bakış, ABBYY®'nin çok yönlü teknolojilerinin temel özelliklerini ortaya koyarak, her türlü ve karmaşıklığın kağıt belgelerinin işle ilgili verilere kolayca dönüştürülmesini sağlar.

Kağıt işin kaçınılmaz bir parçasıdır. Tahminlere rağmen, kağıt bazlı süreçler, kağıtların sele karşı sürekli kontrol altına almaya çalışan şirketlerin büyük çoğunluğu için hala yaygın. Doküman analizi ve tanıma teknolojileri önemli ölçüde gelişmiştir.

Kağıt vs. Data

Optik karakter tanıma (OCR) artık günlük bir uygulamadır. Başvuru formları, anketler veya oy pusulaları gibi sabit formların otomatik olarak işlenmesi de yaygın olarak kabul edilmektedir. Peki ya diğer doküman türlerinin işlenmesi? Faturalar, satınalma siparişleri, ipotek başvuruları, yardımların açıklanması, yasal belgeler, yazışmalar, sözleşmeler, hasta kayıtları gibi sabit bir düzen içermeyen formlar tüm işletme belgelerinin yaklaşık% 80'ini oluşturur. Kritik belge işleme görevleri yelpazesi, basit görüntü yakalama ve indeksleme ile iş uygulamalarına gerçek zamanlı entegrasyon ile son derece akıllı veri çıkarımı arasında değişebilir. Çoğu durumda, bu görevleri yapmak oldukça zaman alır çünkü bahsettiğimiz belge türleri, onları işleme zorlamak için ayırıcı özelliklere sahiptir. Sabit formlar (veya yapılandırılmış belgeler), her zaman tam olarak aynı düzenine sahip olan belgelerdir; bu, belirli bir veri alanının daima aynı yerde bulunduğu anlamına gelir. Bu, şablonların oluşturulmasına dayanan endüstri standardı yaklaşımı ile, form işleme görevlerinin otomasyonunu oldukça kolaylaştırır. Yapılandırılmış bir belgenin her türü basit bir formda birkaç dakika sürebilecek bir şablon oluşturulmasını gerektirir.


Neden ABBYY FlexiCapture® Seçmelisiniz ?

1997'den beri binlerce kuruluş tarafından kullanılan ABBYY®'nin belge tanımlama ve veri yakalama teknolojileri binlerce başarılı projede kanıtlanmıştır. Tek bir kapsamlı yazılım çözümü olarak hazırlanan bu teknolojiler, doküman odaklı süreçlerinizi hızlandırarak eşsiz doğruluk sağlar. ABBYY FlexiCapture®, teknolojiyi kullanıcı dostu bir arayüzle sarıyor ve kullanıcıya, esnek bir şekilde uygulanabilen etkileyici çeşitli araçlar seti sağlıyor. Yazılımın yeteneklerinin akıllıca kullanılması, aşağıdakiler gibi geniş bir yelpazede belge işleme görevlerini yerine getirir;


• Farklı türdeki belgelerin tek bir akışta otomatik olarak işlenmesi

• Kalitesiz sabit formlardan (ör. Fakslar) veya geleneksel şablon eşleme teknolojileri tarafından telafi edilemeyen önemli bozulmalarda veri çıkarımı

• Kompleks yapıya sahip dokümanların (sürekli tablolar veya tekrarlanabilir doküman bölümleri ile) ve çok sayfalı dokümanların tanınması

• Doküman türlerinin akıllı tanımlanması ve sayfaların dokümanlara montajı

• Akıllı sınıflandırma belgelerinin kullanıcı tercihlerine göre düzenlenmesini sağlar

• Otomatik öğrenme tekniklerine dayanan oldukça doğru doküman sınıflandırması

Güçlü teknolojilerin kolay ve verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak için ABBYY, mükemmel teknik destek ve profesyonel hizmetler sunmaktadır.


Neden ABBYY® ?

ABBYY®, belge tanıma, veri yakalama ve dilsel olarak lider bir sağlayıcıdır. teknolojiler ve hizmetler. Temel ürünleri arasında ABBYY FineReader® hattı optik karakter tanıma (OCR) uygulamaları, ABBYY® FlexiCapture veri toplama çözümleri satırı, ABBYY® Lingvo sözlük yazılımı ve çeşitli platformlar ve bilgi işlem ortamlarını destekleyen geliştirme araçları. ABBYY® Dil Hizmetleri, kurumsal müşterilere kapsamlı dilsel çözümler sunmaktadır. Dünyanın dört bir yanından gelen yoğun kâğıt kuruluşları zaman ve emek gerektiren görevleri otomatikleştirmek ve iş süreçlerini hızlandırmak için ABBYY® çözümlerini kullanmaktadır. ABBYY® ürünleri, Avustralya Vergi Dairesi, Litvanya Vergi Müfettişliği, Rusya Eğitim Bakanlığı, Ukrayna Eğitim Bakanlığı, ABD Montgomery İlçe Hükümeti ve Kanada Hükümeti gibi büyük çaplı devlet projelerinde kullanılmaktadır. ABBYY® teknolojilerini lisanslayan şirketler BancTec, Canon, EMC / Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions, Samsung Electronics ve daha fazlasını içerir. ABBYY® OCR uygulamaları, Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Ricoh, Toshiba ve Xerox gibi dünyanın önde gelen üreticilerinin ekipmanlarıyla birlikte gönderilir. ABBYY® grubu, Rusya'da (5 ofis), ABD, Almanya, İngiltere, Japonya, Ukrayna, Avustralya, Kanada, Kıbrıs ve Tayvan'da olmak üzere 14 global bürodan oluşur. Araştırma ve geliştirme projelerinin çoğu, Moskova karargahında yürütülmektedir.